Seks Læskende italienske retter
marts 12, 2016

For en gourmet individ, italienske køkken er en absolut glæde. Italiensk gourmet hæmmer sælges på restauranter i hele verden. Oprindelsen af ​​det italienske køkken kan dateres tilbage til det fjerde århundrede f.Kr.. Denne liflige retter er inspireret fra forskellige gamle køkkener som etruskiske, græsk, romersk osv Det er også udviklet med udforskning af den nye verden som nye ingredienser som tomater, majs og kartofler blev sat til det. Dette køkken er kendt for sin brede vifte. I denne artikel diskuteres nogle af de mest overdådige italienske køkkener:


forzaq8 – 2005

Cacciatore- Det er hovedsageligt i tre former IE kylling Cacciatore, kanin cacciatorem og salamino Cacciatore. Bortset fra braiseret kanin eller kyllingekød, løg, tomater, peberfrugt og vin er de vigtigste ingredienser i denne skål. Denne ret er et must have for alle dem, der tørster for ikke-vegetarisk mad.

Baccalà alla lucana- Denne skål opstod i Basilicata-provinsen i Italien, men er nu populær i hele verden. Denne parabol er nydes i de fleste vestlige nationer i løbet af juleperioden. De vigtigste bestanddele af denne skål er torsk fisk og sprøde røde peberfrugter. Denne ret er ideel for alle, der leder efter krydret havet fødevarer.

Cotechino Modena- Cotechino Modena er en berømt italiensk pølse lavet af svinekød. Det er generelt serveres med linser, cannellini bønner, kartoffelmos og sovs. Det kan virke som en ideel snack før en hovedret måltid.

Tortellini- De også er kendt som mave knapper. Disse er pasta formet som en ring og er nedsænket med forskellige sorter af kød og ost. Oprindelse i Emilia-regionen i Italien, er denne skål nu nydes i forskellige dele af kloden. Som en variation, kan denne parabol også serveres med bouillon.

Hvis du er på udkig efter billige flybilletter til Italien fra Danmark, kan du reservere din plads her  www.bravofly.dk/fly/billige/kobenhavn .

Lasagne- Disse er blandt de ældste typer af pasta. Disse pasta har forskellige lagdeling indeholder sauce, mozzarella ost og forskellige sorter af kød og grøntsager. For at gøre skålen lækker, er andre ingredienser som vin, løg og oregano tilsættes.

Minestrone- Før en hovedret måltid, folk generelt ser for overdådige supper. Minestrone er en populær tyk suppe serveret i italienske restauranter. De vigtigste ingredienser i denne suppe er grøntsager som løg, gulerødder, bønner, tomater, pasta og ris. Nogle restauranter serverer denne suppe som en ikke-vegetarisk opskrift ved herunder forskellige kødprodukter som kylling, svinekød i det.

Du kan være i nogen del af verden, men sådan er populariteten af ​​italienske køkken, som du vil finde italienske restauranter overalt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *