Vil du prøve de bedste burgere i NYC? Tjek disse 5 Amazing burger leddene i NY

The New York har de ældste burger leddene i USA. Faktisk burgere i New York er verdensberømte. De indfødte ‘kærlighed til burgere har gjort denne by hjemsted for mere end sin rimelige andel af burger steder i USA. Der er omkring 20.000 restauranter i byen, og næsten hver restaurant har nogle typer af burgere i deres menu.

Med så mange muligheder at vælge fra, er det forståeligt, at forveksle. Det er tid til at stoppe vandrer hovedløst udkig efter saftige og teatralsk burgere. Her er fem overraskende samlinger med de bedste burgere i NYC.

Erik Larson – 2012

Lucky s Famous Burgers: Etableret i sommeren 2005, på 52nd street, Lucky berømte burgere er nu også tilgængelige i Chelsea og på Houston Street. Lucky tilbud fantastisk, saftige, hjemmelavede kalkun burgere og cheddar burgere lavet med 100% præmie guld Angus-oksekød serveret på en Martins kartoffel roll. Glem ikke at prøve deres Lucky berømte sauce og chipotle mayo sauce. For vegetarer, de har også 100% naturlige vegetar burgere. Du kan opfylde dine kulinariske luner med deres specielle krydderier og hjemmelavet ost.

Stedet er elsket af lokalbefolkningen og out-of-towners ens. Det tjener som den bedste destination for sent nat spisere som nogle gange er det åbne tidligere 02:00. Så når du sent ude bare gå ind og tjene din appetit.

Big Smoke Burger: Med flere steder i New York, denne burger fælles har særlige håndværk burgere til dig. Prøv deres underskrift Big Smoke Burger fyldt med peberrod mayo, karameliseret løg, røget cheddar, tomat og salat. De tilbyder også nogle klassiske valg ligesom lam burger, Veggies Burger, Bacon Cheese Burger, økologisk oksekød Burger og meget mere. Vælg oksekød, kylling eller lam, deres kød er altid frisk. De bruger også nogle hjemmelavede saucer og friske krydderurter.

Deres glædeligt menu fokuserer på naturlige ingredienser og moderne mad tendenser. Big Smoke Burger er også en af ​​de bedste hangout steder for newyorkere.

BareBurger: Da den første BareBurger åbnede i Astoria, Queens, de har aldrig set sig tilbage. Deres økologiske og alle naturlige fersk kød burgere betjenes af deres venlige personale har gjort dem til en af ​​New Yorks bedste burger leddene. Hvis du er på udkig efter glutenfri muligheder, dette er det bedste sted. Give deres El Matador Burger en chance. Det er stort, fyldt med bison, queso fresco, syltede jalapenos, guacamole og krydret Pico De Gallo på en brioche bun (ristet på begge sider som regel). Andre muligheder kan være brand Quacker Burger og Guadalupe Burger. Der findes en virkelig varieret udvalg af alle de forskellige burgere i New York her.

P.S. Burgere: Utvivlsomt, burgere i denne food joint fortjener ros. På trods af at nye, har sin hemmelige stil gjort det berømt blandt foodies. De læbe afklapsning signatur combo burgere, serveret med pommes frites, gør dette sted en perfekt frokost / middag staffagefarver. Diners har elsket deres Paris burger, som kommer med et spejlæg, sauterede spinat, gruyere, og røget Bacon & Dijon honning sennep. Vil du have noget? Swing fra søndag aften med din familie til at nyde den mest liflig burger.

Siddepladser er begrænset her, så, være parat til at vente et stykke tid. Men, ventetiden er det hele værd!

Skriv et svar

Copyright © 2019 Detportugisiskehus - Mad, rejse og camping blog