Hvordan at vælge den rigtige Camping Komfur

I denne artikel, jeg gå over de forskellige ting, du skal kigge efter i en camping / backpacking brændeovn. Jeg ser på, hvad der er vigtigt, og hvad der ikke er, hvorfor du bør bekymre sig om at få det bedste camping komfur der er.

Camping og backpacking kan være vidunderligt, men efter en lang vandring gennem ørkenen, du måske lyst til at have et varmt måltid. Selvfølgelig kan du tænde et bål for at holde dig varm og koge vand, men et varmt måltid kunne være rart. Der er ingen hurtigere og nemmere måde end at bruge en camping / backpacking brændeovn.

Anjanettew – 2013

Når det kommer til at vælge den rigtige camping / backpacking brændeovn du nødt til at overveje en række faktorer som hvor du skal bruge komfuret, hvor langt du er nødt til at bære det samt andre faktorer som den form for brændstof, du kan bruge til tænde ovnen. Nu, jeg vil vise dig 3 vigtigste faktorer til at vælge en god en.

1. Main Fuel Typer

Canister – Ved korte overnatninger, propan stormkøkken eller isobutan brændstofsystemer er gode.

– Pro: De er kompakte enheder og nemt at bruge så godt.
– Con: På negativsiden, de koster en masse og brændstoffet er svært at måle.

Flydende brændstof – White gas, også kendt som naphtha, som er stærkt raffinerede, fungerer godt i store højder og ekstremt kold temperatur.

– Pro: Ideel til kolde temperaturer, og i store højder
– Con: systemer flydende brændstof er en tungere løsning, og de kræver priming

Træ (som alternativt brændstof kilde) – Træ som en mulighed er ideel til langdistance-vandreture og meget lys

– Pro: Træ er let at købe, selvom du er på farten.
– Con: Behov konstant opmærksomhed; vanskelig at kontrollere især i blæsende situationer

Alkohol (som alternativt brændstof kilde) – Du kan finde alkohol i mest afsidesliggende dele, hvor vandreture eller backpacking er fælles. Kig efter denatureret alkohol, fortrinsvis højt ethanol alkoholindhold. Bruger aldrig methanol, det er giftigt.

– Pro: almindeligt tilgængelige i forskellige lande, og det passer også en bred vifte af systemer
– Con: Hvis alkoholen ikke er ren nok, kan det producere kraftig sod.

Fast brændsel (som alternativt brændstof kilde) – Disse er kompakte brændstof tabletter lavet af hexamin. De er lette og fantastisk til nødsituationer.

– Pro: Let og nem at tænde
– Con: De brænder for en kort tid og har tendens til at være dyrere end andre systemer
Når du har besluttet på brændstoffet kan du nu overveje andre faktorer, der vil gøre din brændeovn ideel.

2. Hvor stor skal din camping / backpacking brændeovn være?

Størrelsen på din camping backpacking brændeovn vil afhænge af antallet af personer, du vil blive madlavning for. Generelt er der to størrelser at vælge imellem: En to-brænder, der sidder på en bordplade eller en fritstående brændeovn

– Gruppe på 4 eller derunder

For små grupper af mennesker bare camping eller backpacking i et par dage, vil en kompakt to brænder fungere fint. Kig efter en campingplads brændeovn, der er lys, let vil passe ind i bagagerummet på din bil og har nok madlavning magt til at passe til en lille gruppe. Med en Coleman kok Everest kan du bruge en 16-ounce dåse eller bruge en større propan tank. Pladsen er begrænset med denne model, så vær sikker på, at det anvendelige madlavning plads passer til din pot. Nogle produkter kan kun rumme en 12 “stegepande og andre kan rumme den samme størrelse stegepande med vinden flapper fjernet. Der er modeller, der kan passe to 12” størrelse stegepande så før du køber en camping komfur, være opmærksom på de dimensioner, men husk, at de kan kun hjælpe dig med at beslutte, om ovnen har nok madlavning plads. Størrelsen og placeringen af ​​brænderen er en god indikation af den anvendelige madlavning plads på komfuret.

Skriv et svar

Copyright © 2019 Detportugisiskehus - Mad, rejse og camping blog