Hvordan vælger en sovepose til camping

Glide ind i en varm og behagelig sovepose er en af ​​de største glæder i naturen camping. For at holde natten chill i skak, skal du vælge en sovepose af den rigtige temperatur rating, isolering og form. Andre faktorer til at overveje, kan omfatte omkostninger, rummelighed og funktioner, der øger komfort og bekvemmelighed.Dette bestemmes af årstiden, når du er mest tilbøjelige til at bruge den Bag- sommer, vinter eller når temperaturen er moderate. I de fleste tilfælde posen navn giver en idé om sin rating, for eksempel Marmot Plasma 15 taske er en vurderet til en temperatur på + 15F. Hvis du kan lide camping om vinteren, skal du vælge en pose bedømt til under 0F mens en taske velegnet til sommer camping er vurderet + 35F og højere. Mange mennesker går til 3-sæson taske med en temperatur rating på + 10F til + 35F, fordi det er velegnet til varierende sæsoner.

Apollo motorhomes – 2011

Størstedelen af ​​soveposer kommer i tre typer af isolering – syntetiske, dun og vandafvisende ned. Ned poser er fyldt med ænder og gåsefjer. De er komprimerbar, holdbare, lette og åndbare. Men de er relativt dyre og kan være allergiske over for brugerne. Syntetisk isolering er relativt billigere, hurtigttørrende, isolerer selv når de er våde, og har betydelig holdbarhed. Men syntetisk isolering er ikke komprimerbar og dermed indtager større værelse, når emballeret. Den vandafvisende ned isolering fastholder isoleringen, selv når de anbringes på vådt underlag.

Form og hems

Loft er et centralt emne i fastlæggelsen en sovepose s varme. Den henviser til poser eller tykkelsen af ​​posen (et mål for den ydre diameter af posen). I tilfælde to poser har samme funktioner, form og type fyld, den, der har en højere loft er varmere. Soveposer kommer i tre shapes- rektangulære, mumie og semi-rektangulære. Mor-formede poser tilspidset i den ene ende med henblik på at koncentrere sig mere varme til kroppen. Rektangulære soveposer giver større rum for en bruger til at flytte deres fødder. De semi-rektangulære poser kombinere fordelene ved de to andre, og de er mere foretrukket.

Andre taske funktioner

Det er også godt at tjekke poser til lynlås kompatibilitet. I tilfælde to tasker skal lynes sammen man skal kigge efter en taske med en “højre” lynlås og en anden med en “venstre” lynlås. Andre funktioner, du kan kigge efter, er tilgængeligheden af ​​en indbygget hætte, hvor du kan proppe tøj til at danne en pude. Du kan også tjekke for et udkast til rør, der kører på de vigtigste lynlås for at øge isolering. Det er tilrådeligt at kontrollere for tilstedeværelsen af ​​et stash lomme, hvor du kan sætte et ur, briller, telefon eller andre små gadgets.

Konklusion

Valget af en sovepose er i høj grad afhængig af årstiden, hvor det er beregnet til at blive brugt. Omkostninger, vægt, type isolering, depotrum og formen er andre kritiske faktorer, du bør overveje. Funktioner som en indbygget hætte og tilstedeværelse af en stash taske kan føje til din komfort og bekvemmelighed.

Skriv et svar

Copyright © 2019 Detportugisiskehus - Mad, rejse og camping blog