Catalunya: Perfekt til en cykelferie

Catalunya er et glimrende valg til en cykelferie i Spanien, da der er masser at se langs sine charmerende, snoede veje. Mange af ruterne er relativt flade, mens du vil møde lidt trafik som du pedal, hvilket gør det til en ideel mulighed, hvis du ikke har cyklet meget.


musume miyuki – 2009

En af de vigtigste appeller i Catalunya som cykel destination er de historiske landsbyer regionen har, mens de gyldne strande på Costa Brava giver fremragende steder at slappe af på, når du er færdig med at elcyker for dagen.

Startende i Calella de Palafrugal, vil du gradvist gøre din vej nord op ad kysten, inden du går ind i landet for at opdage nogle af de fascinerende steder i hele det catalanske landskab.


Albert Torelló – 2014

Catalunya har fremragende strande langs Costa Brava i Girona og Costa Dorada i Tarragona. Fiskeri havne er rigelige som Palamós, Cambrils, Sitges maleriske byer og oprindelsen af ​​fremragende fisk og skaldyr retter. Køkkenet i Cataluña er ekstraordinært, rundt kysten rejsende kan nyde fremragende ris retter og uforglemmelige suquet de peix (seafood suppe).

Skriv et svar

Copyright © 2019 Detportugisiskehus - Mad, rejse og camping blog