Golf Ferie i Europa

Der er masser af golfbaner i Europa at opdage. Uanset om du er ude efter en britisk golf pause eller planlægger at gå længere væk for en sports ferie, Europa har noget at tilbyde golfspillere på alle niveauer.

Glorious golf i Storbritannien og Irland

Der er ikke plads ligesom hjem – i hvert fald når det kommer til store golf! Irland og de britiske øer er hjemsted for nogle af verdens fineste golfbaner.

Hvis du ønsker at spille  en runde i smukke omgivelser, den Aisla kursus på Turnberry resort er svært at slå. Denne skotske kursus har udsigt over Isle of Arran og Mull of Kintyre, samt Firth of Clyde. Du kan også finde dette kursus udgør en unik udfordring i blæsende perioder, da hullerne, der kører tæt på havet er ikke beskyttet af klitterne.

 

I Irland, Den Gamle Ballybunion kursus – oprindeligt grundlagt som en 12-hullers bane i 1893 og udvidet til en fuld 18 huller i 1926 – er kendt som en af ​​verdens bedste steder at spille golf ved havet. Kurset er blevet testet af folk som roste forfatter Herbert Warren Wind, samt den tidligere amerikanske præsident Bill Clinton – og dens klitter gøre for en formidabel udfordring!

I England er Royal Birkdale Golf Club anerkendt for sin retfærdighed og har været vært for utallige mesterskaber – herunder British Open, Walker Cup, Curtis Cup, Ladies British Open og Ryder Cup. Den storslåede 18. hul – et 476-yard par fire – har været et område med masser af drama i årenes løb, og kurset er værd at udforske.

Hvis du ønsker at satse på golf, få de seneste odds med live odds med live i væddemål. Få opdateringer om de seneste golfbegivenheder rundt omkring i verden fra den bedste online sportsbog.

Flygte til Europa for en golf pause

Hvis du leder efter aktivitet ferie tilbud, vil du blive forkælet for valg, når det kommer til de europæiske golfbaner.

I Frankrig, ser ikke videre end Golf de Morfontaine. Den 18-hullers bane i øjeblikket i brug på sitet er designet af Tom Simpson – også hjernen bag Irlands Ballybunion – og er et af de mest eksklusive golfklubber i Frankrig. Besøgende er kun indlagt med en invitation fra en af ​​sine 450 nuværende medlemmer, men hvis du er heldig nok til at få i, har du chancen for at opleve den blotte glæde af en af ​​landets bedste baner.

Valderrama Golf Club i Spanien vil sandsynligvis allerede være bekendt for dig, hvis du ser golf på tv – det velkendte kursus har været et område med en række fremtrædende golf begivenheder, herunder Volvo Masters og 1997 Ryder Cup. Selv om det er en elite, private medlemmer klub, kan besøgende få nøglen til første tee og nyde den naturlige skønhed af kurset – en af ​​kun to i Europa at få tildelt fuld Audubon status.

Uanset om du vælger at tage din golfferie hjemme eller i udlandet, vil du finde masser af baner i Europa, der passer til dine evner og budget. Og hvis du er heldig nok til at spille på disse top-rangerede europæiske golfbaner, er du sandsynligvis til at gøre minder, der vil vare hele livet.

Skriv et svar

Copyright © 2019 Detportugisiskehus - Mad, rejse og camping blog