Guide til Macau mad og macanese køkken

Macau er normalt kendt for spil, kasinoer, historiske seværdigheder og det er natteliv. For ikke at glemme den lækre mad, Macau har at tilbyde!. Det første indtryk på Macau er spil og kasinoer, der giver et højt niveau af sjov og fornøjelse og mange forskellige spil som ethvert populært online casino som Unibet, men der er mere end spil og kasinoer i Macau. I løbet af det sidste årti har Macau gjort sig synlig på verdensplan, når det kommer til turisme. Der er masser af steder at gå i Macau. Macanese køkken er unikt, afledt af portugisiske søfolk og bosættere, der bragte yndlingsretter hjemmefra såvel som tilgængelige ingredienser fra store handelshavne som The Cape (Sydafrika), Goa (Indien) og Melaka (Malaysia).

kilde: Pixbay

Macanese køkken er ligesom kantonesisk køkken i høj grad baseret på frisk hooked fisk og skaldyr, selv om skabningerne fra dybden er lidt anderledes. Torsk, krabbe og sardiner har alle funktioner på menuer.

Macanese retter er en kombination af portugisiske opskrifter med kantonesiske ingredienser, og resultaterne er helt lækre. Gennem århundrederne har de nye rejsende, der kommer ind i byen, tilføjet nye krydderier fra hele verden, hvilket øger originaliteten af ​​denne type køkken.

Seafood er den primære ingrediens i mange retter, især torsk, eller “bacalhau” som det hedder på portugisisk. Du vil også mærke tilstedeværelsen af ​​forskellige krydderier, især kokosmælk, gurkemeje og ingefær. Madlavningsprocessen gennemgår langvarig forberedelse for at frembringe de sunde smag.

En typisk hovedret er Minchi, lavet med kartofler, hakket oksekød eller svinekød og krydret med spidskommen, hvidløg og sojasovs. Det serveres normalt sammen med ris og er meget popula

Følgende er de vigtigste typer af kusiner tilgængelig i Macau.

Portugisisk mad
Ikke overraskende, nogle store retter til rådighed i Macau er portugisisk, hvilket afspejler Macaus historie som en portugisisk koloni. Portugal er et land med en omfattende kystlinje en stor fiskerisektor, og som følge heraf er skaldyr et centralt element i portugisisk madlavning.

Macanese mad
Macanese mad er uden tvivl verdens første fusionskøkken, der kombinerer smag og teknikker fra den brede vifte af kulturer, der har bosat sig i Macau gennem årene. Macanesisk mad blander elementer af portugisisk, indisk, malaysisk, kinesisk og afrikansk mad. Macanese fødevarer opstod hovedsagelig fra de forskellige nationaliteter, som migrerede til Macau med tiden og lavede opskrifter fra deres hjemlande, men med lokale ingredienser.

Gade mad
Som det er tilfældet med de fleste asiatiske lande, er gaden mad rigelig i Macau og er en hæfteklamme for lokalbefolkningen. Ligesom den Macanese mad, du kan fin på restauranter, er Macaus gadefoder stammer fra en række forskellige oprindelser.

Skriv et svar

Copyright © 2018 Detportugisiskehus - Mad, rejse og camping blog