Stock op på et par confectionaries for den kommende ferie

Ser din vægt? Du kan stadig nyde de gode ting i livet uden over hengive og føle sig skyldig. Har en pause og nyde noget sødt denne sommer. Bestanden op på noget rart for børnene og deres venner kommer over til ferien. Belægningsgrad på alle de gode og søde ting er let, fordi du kan finde det hele på nærmeste cash and carry. Mange forbrugere vil søge at købe i løs vægt fra deres grossist for julen så mange besøgende kommer fra nær og fjern for at fejre ferien med dem. Det er bedst at bestanden op på visse søde produkter, så når kunden ser for det, vil den være tilgængelig i din butik.

Alpha – 2007

Chokolade

Der er forskellige varianter og varianter af chokolade til rådighed, nogle med nødder og nogle uden nødder. Den fås enkeltvis eller i kasser. Der er populære mærker, som folk elsker som Cadburys, Nestle og Beacon chokolade, som kommer i mini søjler eller store plader. De store plader er pakket i kasser med 12, og de mini søjler i kasser af 24 per kasse.

Slik

Der er mange mærker af slik til rådighed, og de er tilgængelige i store, mellemstore eller små pakker. Hvis du har brug for mere af en levering, er der bokse med en bulk mængde pakker inde i det. Alle slik er enten fås i pakker af 48, 50, 72 eller i kasser, når der købes i løs vægt. Kunderne normalt købe deres slik og andre produkter fra så tidligt som oktober eller november for at forhindre pludselige ferie produkt prisstigning. Det er bedst at købe i løs vægt, da den kan bruges til næsten enhver begivenhed, såsom kid parter, familiesammenkomster eller fødselsdage.

Slik de fleste mennesker foretrækker at købe er karameller som børn elsker dem. De karameller tilgængelige fra din lokale grossist omfatter Champion Toffees og Cadbury Choc Eclairs. Lollipops er også elsket af mange børn og brandet muligheder omfatter Stumbo og Mejeriprodukter It Lollipops. Lollipops kommer i poser af 48 eller i en kasse med 14 pakker. De er populære, fordi de kommer i forskellige varianter og nogle er fyldt med tyggegummi. Dette bringer mig til tyggegummi, nemlig chappies Bubble Gum, der kommer i forskellige varianter. Det fås i pakker af 125 stykker eller i en kasse med 25 pakker pr æske. Nogle andre slik til rådighed omfatter Heartbeat Candy, Fusion Candy og Moments.

Skriv et svar

Copyright © 2019 Detportugisiskehus - Mad, rejse og camping blog